Ruth voor vrouwen.

Ben jij die vrouw die soms worstelt met zichzelf?
Je bent druk met alle ballen hoog te houden, je gezin, man en werk. Je hebt het constant te druk en weet niet meer hoe je alles onder controle moet houden. Je voelt je moe en uitgeblust en komt niet meer toe aan jezelf. Je twijfelt over je uiterlijk, voelt je onzeker over jezelf en over je rol als vrouw en moeder.

Je zou zo graag
weer willen geloven in jezelf en die vrouw met zelfvertrouwen willen zijn. Die gelooft dat ze er mag zijn en dat ze goed is zoals ze is.
Weer plezier in het leven hebben, meer tijd voor jezelf en voor vriendinnen.
Willen praten met andere vrouwen die dit herkennen, omdat je soms denkt dat je de enige bent die zich zo voelt.
De liefde weer terug in je leven willen, omdat je elkaar door de waan van alledag en het gezin soms bent kwijtgeraakt.
Je weer mooi en geliefd willen voelen.
de boel de boel kunnen laten
Jezelf weer gunnen om te kiezen voor jezelf als dat nodig is
De controle los kunnen laten zodat je kunt genieten van de momenten met je gezin, in plaats van altijd nadenken over wat er nog moet gebeuren.
Weer met liefde voor jezelf in de spiegel willen kijken en jezelf weer een prachtige en krachtige vrouw voelen……

Waarom Ruth voor vrouwen?
Omdat achter de kinderen die ik begeleid moeders staan. Krachtige, mooie vrouwen die vaak zo verstrikt zijn in het managen van hun dagelijks leven dat ze vergeten zijn wie ze zelf zijn. Die andere dingen in het leven belangrijker zijn gaan vinden dan hun eigen identiteit en die graag weer willen stralen!

Sinds 2015 begeleid ik kinderen, mijn passie is het om kinderen weer tot bloei te laten komen die struggles in hun leven tegenkomen. Achter deze kinderen staan moeders. Prachtige vrouwen met hun eigen worsteling: met hun kind, man, werk, leven maar vooral ook vaak met zichzelf. En dat doet wat met mij. Want ik heb wat met deze vrouwen. Ze doen me wat, ze raken me, ze hebben mijn interesse en ik herken me in hun worstelingen. En daar wil ik iets mee.

Ruth…..met dit bijbels verhaal heb ik altijd wat gehad. Over hoe een schoondochter, ondanks de dood van haar man, haar schoonmoeder volgt naar een voor haar onbekend land. Over trouw en zeker ook over liefde. Liefde, respect en trouw tussen vrouwen. Maar ook over liefde en respect van Boaz, de man die haar tot vrouw nam.

Ruth betekent vriendschap en vriendin.

En Ruth is de achternaam van de man die ik in 2019 trouwde en die daardoor ook mijn achternaam werd. Dus Ruth, daar heb ik wat mee.
Met Ruth eindigde voor mij mijn worsteling met het leven, mijn identiteit en vooral met mannen. Ik leerde de liefde voor een man weer kennen nadat ik 7 jaren genomen had om weer van mezelf te leren houden. Die 7 jaren waren nodig om af te rekenen met mijn gebrek aan eigenwaarde, gebrek aan geloof in mezelf en mijn eigen kracht te ontdekken.

Wat houdt jou nog tegen om weer te geloven in je kracht?

Ben jij benieuwd wat de paarden en ik voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Telefoonnummer: 0622274455

E-mail: horse4life@kpnmail.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This