Aanbod zelfvertrouwen

1 PK traject

Het basis zelfvertrouwen traject. In deze sessies draait alles om zelfvertrouwen in samenwerking met paardenkracht! In 5 sessies van een uur leert je kind stevig te staan, grenzen aan te geven, weerbaar te worden en zal het weer beter in zijn vel zitten.
In het eerste gesprek met jullie als ouders kijken we wat er speelt, in de 4 sessies met jullie kind gaan we met de paarden ontdekken waar het goed in is en waar zijn kwaliteiten liggen en gaan we op zoek naar hoe we anders met dat wat moeilijk voor hem is om kunnen gaan.

De sessies zijn in overleg 1 keer per week.

Kosten traject 475 euro

2 PK traject

In dit traject kijken we wat er speelt in het gezin. Dit is niet altijd zichtbaar of heel heftig. Het gaat vaak om relaties onderling en harmonie, het even elkaar niet meer begrijpen. Sommige kinderen fietsen daar doorheen maar anderen raken van slag en functioneren dan in alle situaties zowel thuis als op school ineens anders. Samen kijken we hoe we de harmonie in het gezin weer kunnen herstellen, bouwen we aan een stevige basis op het gebied van zelfvertrouwen voor je kind en gaan we kijken hoe we de verhoudingen met ouders, broertjes en/of zusjes kunnen veranderen.
In een eerste gesprek met jullie als ouders kijken we wat er speelt en plannen we de sessies in voor ieder lid van het gezin dat daar behoefte aan heeft.

7 sessies van een uur in overleg 1 keer per week.

Kosten traject 630 euro

3 PK traject

Waarin we gaan voor 3 pk, driedubbele paardenkracht!
Ieder lid van het gezin krijgt de mogelijkheid om zijn verhaal te doen, frustraties te uiten en op zoek te gaan naar oplossingen in een persoonlijke sessie met de paarden. We gaan voor harmonie in het gezin, betere communicatie onderling en verhelderen van misverstanden.
We beginnen met een eerste gesprek met jullie als ouders, onderzoeken de knelpunten en kijken in persoonlijke maar ook gezinssessies hoe de rust, begrip en een fijne sfeer hersteld kan worden in het gezin.
De paarden zijn meesters in groepsverband en laten ons zien waar we ons bewust, maar ook vaak waar we ons onbewust van zijn, in ons contact met anderen. Voor ouders is het vaak verhelderend om te zien hoe wat zij doen weerspiegelt wordt door de paarden maar dus ook door hun kinderen.
De sessies met de paarden zijn ontspannen, zonder oordeel en vaak direct verhelderend.

10 sessies van een uur in overleg 1 keer per week

Kosten traject 875 Euro

Kennismakingssessie

Sessie van een uur waarbij je kennis kunt maken met mij, de paarden en mijn manier van werken.

Kosten 95 Euro

Horse4life werkt zonder wachtlijsten, een afspraak is vaak mogelijk binnen 4 weken.

“Wat een prachtige plek!! En wat een bijzondere en mooie manier van coachen!!
De reacties van de paarden en de vragen die daarbij gesteld worden, soms confronterend, maar vooral helpend en liefdevol. Wat een prachtig team zijn jullie samen! ❤️
Ik kom zeker terug!”

Bea

Pin It on Pinterest

Share This