Even voorstellen

Kolby

Kolby

Officieel Kolbakkur from hofgut retzenhöhe.

Ijslandse ruin uit 1998. Waarmee mijn lang gekoesterde meisjes droom uitkwam: een eigen paard!

Sinds 2003 is hij nu bij mij. Wat hebben we een strijd gehad in het begin. Hij begreep niets van mij maar was zo geduldig. En wat zijn we nu al heel wat jaren een team. Hij heeft mij alles bijgebracht over gewaar zijn en me geleerd wat natural horsemanship is. Met bit wilde hij namelijk niet gereden worden, hij liet zich eenvoudig niet vangen op de wei.

Hij kijkt graag eerst de kat uit de boom, is rustig en evenwichtig. Hij houdt niet van druk, zeker niet bij het rijden en is 100% betrouwbaar.

Budda

Budda

Officieel Budda frá Dilaska.
IJslandse merrie, geboren in 2001.

Omdat er toch nog een IJslander bij moest komen! Ze is nieuwsgierig en altijd opgewekt. Een echt no-nonsense paard. Ze heeft me veel bijgebracht over vrolijkheid en levenslust. Ze werkt heel graag voor je en vindt alles leuk. Met rijden onvermoeibaar en onstuimig, ze moet voor haar gevoel bijblijven met de ‘grotere’ paarden en kan dan veranderen in een echte gifkikker! Een geweldige coach bij thema’s waarin het gaat om grenzen aangeven.

Bandit

Bandit

Oftewel Bandietje, Jack russell reu 2007.

Mijn grote, kleine vriend. Hij is er altijd bij. Altijd enthousiast en vrolijk. Gek op wandelen, gaat mee als ik ga paardrijden. Tomeloze energie, maar vooral super lief. Trektocht met de paarden, waarbij soms wel 80 kilometer wordt afgelegd, is voor hem geen probleem. Thuis gekomen rent hij direct weer achter de katten aan.

Pientje

Pientje

Officieel Viola van de Vaarhorst.
Shetlander merrie, geboren in 2004

Lieve kleine knuffel pony. Klein maar dapper. Helemaal niet bang voor de grote paarden. Speciaal voor de kinderen die de grote pony’s nog een beetje eng vinden. Heel goed in thema’s als nabijheid en opkomen voor jezelf.

Pin It on Pinterest

Share This