Pony Power voor Kids is een sociale vaardigheidscursus voor jonge kinderen vanaf 6 jaar. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony’s, waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt. Leren van en met elkaar en de pony’s. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren.

De ‘Pony Power Kids’ zetten reeds op jonge leeftijd de eerste belangrijke stappen in hun ontwikkeling, deze stappen gaan hen in de toekomst zeer goed van pas komen.

DOEN
ERVAREN
LEREN

Bij Horse4life starten de trainingen ponypower voor kids op 2 locaties. In april en mei beginnen er weer nieuwe cursussen op beide locaties.

De trainingen worden gegeven in samenwerking met Jasmijn, leerkracht in het basisonderwijs.

De Pony Power cursus bestaat uit:

  • 5 lessen van 2 uur
  • een terug-kom-middag
  • een werkboek
  • een diploma-uitreiking

Kosten van de cursus bedragen 275,00 euro inclusief materialen, drinken en fruit.
Maximaal aantal deelnemers per training is 6 kinderen.

Aanmelden voor de cursus of opvragen van informatie kan via het contactformulier, of via heino@kidsponypower of 06-22274455.

 

Informatiemiddagen voor deze cursussen zijn gratis. Op deze dagen geven wij uitleg over wie wij zijn en wat de trainingen inhouden en kunnen de kinderen ervaren met de pony’s wat wij doen in de lessen.

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier

Pin It on Pinterest

Share This