Leef- en coachplek

Van nature leven paarden in een kudde en zijn ze 24/7 buiten. Toen ik begon met paarden houden was dit voor mij dan ook een vereiste. Voor zover het in mijn mogelijkheden lag, heb ik altijd geprobeerd zoveel mogelijk hieraan te beantwoorden. Alleen paarden die zelf in balans zijn kunnen met ons meewerken. Daarvoor is het nodig om te kijken naar wat de natuurlijke behoeftes zijn van een paard.

Leef- en coachplek 1
Leef- en coachplek 2

Mijn paarden hebben de beschikking over een paddock en inloopstal en kunnen zoveel mogelijk natuurlijk paard zijn. Daaronder versta ik een voldoende grote loopplaats met schuilstal, soortgenoten en de mogelijkheid om 24 uur per dag ruwvoer te kunnen eten.

 

De paarden staan op een mooie plek in het bos tussen Heino en Lemelerveld, niet ver van Zwolle en Deventer.

Leef- en coachplek 3

Pin It on Pinterest

Share This